2018

Privatlivs- og persondatapolitik

Baggrund

Vi behandler dine personlige oplysninger primært for at opfylde vores forpligtelser over for dig. Vores udgangspunkt er ikke at behandle mere personlige oplysninger, end det er nødvendigt med det formål, og vi stræber altid efter at bruge de mindst personlige oplysninger.
Vi har også brug for dine personlige oplysninger for at give dig god service, såsom markedsføring, opfølgning og information. Vi kan også have brug for dine personlige oplysninger for at overholde love og foretage kunde- og markedsanalyser.
Som kunde hos SIS by Lekolar bliver du ikke automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, men skal selv aktivt tilmelde dig.


Hvordan har vi adgang til dine personlige oplysninger?

Vi forsøger at opnå dit samtykke så vidt muligt, inden vi begynder at behandle dine personlige oplysninger. Du accepterer din behandling ved at acceptere vores vilkår og betingelser. Ved at acceptere vores vilkår og betingelser accepterer du også, at vi behandler dine personlige oplysninger.
Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Vi behandler ikke dine personlige oplysninger eller opnår nye, forudsat at det ikke er nødvendigt at opfylde vores forpligtelser i henhold til kontrakt eller lov. Husk, at tilbagekaldelse af samtykke kan betyde, at vi ikke kan opfylde de forpligtelser, vi har over for dig.
Vi har også adgang til dine personlige oplysninger som følger:
  •     Detaljer, du giver os direkte.
  •     Data registreret, når du besøger vores hjemmeside.
  •     Oplysninger, vi modtager fra offentlige registre.
  •     Oplysninger, vi modtager, når du ansætter en af ​​vores medarbejdere.
  •     Oplysninger, vi modtager, når vi registrerer til vores kurser, workshops eller seminarer.
  •     Oplysninger, vi modtager, når du tilmelder dig nyhedsbreve og andre mailinger.
  •     Oplysninger, vi modtager, når vi besvarer undersøgelser.
  •     Oplysninger, vi modtager, når du søger arbejde hos os, besøger os eller på anden måde kontakter os.

Hvilke oplysninger giver vi dig?

Når vi indsamler dine personlige oplysninger for første gang, informerer vi dig om, hvordan vi har modtaget personoplysninger, hvad vi vil bruge, hvilke rettigheder du har i henhold til databeskyttelseslovgivningen og hvordan du bruger dem. Du vil også blive informeret om, hvem der er ansvarlig for personlig databehandling og hvordan du kontakter os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at indsende en anmodning / anmodning vedrørende dine personlige oplysninger og rettigheder.

Behandling af personoplysninger

Vi beskytter dit privatliv. Du vil være i stand til at føle dig selvsikker, når du overdrager dine personlige oplysninger. Derfor har vi etableret denne politik. Den er baseret på gældende lovgivning om databeskyttelse. Formålet med denne politik er at fortælle, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvad vi bruger dem, hvem vil lære dem at kende og hvilke betingelser og hvordan du kan udnytte dine rettigheder.


Retningslinjer

Vi behandler kun personlige oplysninger, når vi har retsgrundlag. Vi behandler ikke personoplysninger under alle omstændigheder andet end når de skal opfylde forpligtelser i henhold til kontrakt og lov. Her er eksempler på personoplysninger, vi beskæftiger os med:

  • Virksomheder.
  • Navn.
  • Adresse.
  • E-mail-adresse.
  • Telefon.
  • Fotografier, som du har med.
  • Kreditkortnummer, kreditkortnummer og anden bankrelateret information.
  • Oplysninger du har registreret frivilligt.


Bliver dine personlige oplysninger behandlet på en sikker måde?

Vi udarbejder rutiner og praksis for at sikre, at dine personlige oplysninger håndteres sikkert. Udgangspunktet er, at kun medarbejdere og andre personer i organisationen, der har brug for personlige data til at udføre deres opgaver, skal have adgang til dem.
 
I tilfælde af følsomme personoplysninger har vi etableret særlige kompetencer, hvilket betyder højere beskyttelse af dine personlige data.
Vores sikkerhedssystemer udvikles med din integritet i fokus og beskytter i høj grad mod indtrængen, ødelæggelsen og andre ændringer, der kan true dit privatliv. Vi har procedurer for it-sikkerhed, der sikrer, at dine personlige oplysninger behandles sikkert. Vi overfører ikke personlige data i andre tilfælde end dem, der udtrykkeligt er angivet i denne politik. Vores udgangspunkt er ikke at videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre du har givet sit samtykke til det, eller hvis det ikke er nødvendigt at opfylde vores forpligtelser i henhold til kontrakt eller lov. I tilfælde, hvor vi udsender personlige oplysninger til tredjeparter, etablerer vi fortrolighedsaftaler og sikrer, at personoplysninger behandles på en sikker måde.

SIS by Lekolar indførte denne politik 2018-05-24.

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.