DA
Rum til læring

Rum til læring

Lounge

Lounge

Samarbejde

Samarbejde

Legende læring

Legende læring

Highlights

Længe leve den klassiske skrivetavle

Skræddersyede tavleløsninger til moderne lærings- og arbejdsmiljøer...

Den klassiske skrivetavle lever i bedste velgående og er svær at undvære i klasselokalet, møderummet eller personaleforberedelsen. Vi skræddersyer og producerer lige den tavleløsning, du har behov for.

iMO-LEARN - at sidde stille er så yt...

AT SIDDE STILLE ER SÅ YT...

Vidste du, at du lærer bedre, når du bevæger dig? Med iMO-LEARN viser vi dig hvordan.

Undskyld vi roder...

UNDSKYLD VI RODER...

... men vi er ved at opdatere vores hjemmeside. Vi gør det nemmere for dig at finde informationer om vores skolemøbler, tavler og av-løsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores produkter.

i3LEARNHUB - en ny generation undervisningssoftware er landet

TILBAGE I SKOLEN? VI ER KLAR!

For få måneder siden lancerede vi den private beta-version af vores splinternye i3LEARNHUB! Der er allerede 750 personer, som har tilmeldt sig, og 630 lektioner er blevet oprettet!

Nu er vi klar til den endelige lancering med adskillige unikke funktioner! i3LEARNHUB ER SÅ NEMT, AT UNDERVISNING FØLES SOM AT VÆRE PÅ FERIE!

Cases

Customer satisfaction is very important to us. But students and teachers who benefit from our products are even more important!
Our motto is "Lifelong learning is fun!". In this section, we want to show you some beautiful projects from happy customers.