Outlet


2 gange om året holder vi outlet, hvor du kan finde en skarp pris, på restprodukter eller produkter der har været brugt til messer eller i vores showroomDet betyder ikke at det er dårlige produkter, blot at vi kun har få tilbage på vores lager eller at det er et specialfremstillet produkt.

God shoppelyst  :)
Timeless bord med ABS kant

FØR:  DKK 2895,-

NU:  DKK 1500,-

Timeless undervisnings- og kantinemøbler er kendetegnet af klassisk, tidløst design og en utrolig styrke. Den solide konstruktion og kvalitetsmaterialerne sikrer en lang levetid, og dermed matcher møblerne de mange forskellige mennesker, der gennem årene flokkes om dem. Silver grå stel og lysgrå laminat.
 • Antal: 1 stk
 • Mål: 120 x 120 H 72 cm
 • Udstilling i showroom26 stk. BackUp Resisto med lille fodkryds (indskoling)

FØR:  DKK 34.450,-

NU:  DKK 12.000,-

BackUp stolen sikrer en åben og ergonomisk siddestilling. I samarbejde med  overæge A.C. Mandals har vi udviklet BackUp-serien, hvor stole og taburettet tilbyder en åben og aktiv siddestilling. Brugeren sidder højere og får dermed mulighed for at rette ryggen og sidde åbent, uden at falde sammen i ryggen, som med årene kan føre til en usund siddeholdning og problemer med ryggen.

Har fungeret som testmøbel i en indskolingsklasse i 11 mdr. Har enkelte brugsmærker. Sælges samlet.
 • Antal: 26 stk. sælges samlet
 • Mål: 42-62cm
 • Testmøbel indskolingsklasse 1 år


Alcoba specialprodukt

FØR:  DKK 6900,-

NU:  DKK 3000,-

Denne alcoba er et specialprodukt til en messe, hvor fokus har været på at skabe et fordybelsesrum med mulighed for at bruge bagsiden til gruppearbejde. Lakeret bøgelaminat. Whiteboard inderside og bagside. Polstring: Kunstlæder Olive 107-5001 >300.000 cycles (Martindale) Hynder ikke fastmonteret.
 • Antal: 1 stk.
 • Mål: H160 x B150 x D61cm  Siddehøjde 52 cm
 • Messeprodukt/Specialprodukt

Modulsofa med 6 arbejdspladser

FØR:  DKK 18.800,-

NU:  DKK 9000,-

Denne modulsofa med specialt fremstillet bord på bagsiden er et specialprodukt til en messe, hvor fokus har været på at skabe et mødested for præsentationer, som understøtter forskellige siddestillinger. Op til 6 arbejdspladser der understøtter en høj siddestilling. Bord i lamineret krydsfiner og stålstel. Rød Modulsofa med høj ryg. Sælges samlet 2 sofamoduler og højbord på bagside (Ikke fastmonteret på sofa)

 • Antal: 1 stk.
 • Mål: 260 x 130 cm

 • Messeprodukt/Specialprodukt


Education kube reoler 

FØR:  DKK 6050,-

NU:  DKK 2000,-

Education Kube er en fleksibel og funktionel opbevaringsserie til mange formål. Skabt til miljøer med hårde påvirkninger. Denne høje education reol med tre låger hvoraf en til lås og 2 skuffer med lainat. Solmisfarvning på den ene hylde - Se billede. Har været udstillet i vores showroom.
 • Antal: 1 stk. med to låger
 • Mål: H72 x B72 x D 38 cm
 • Udstilling i showroom

Handelsbetingelser i SIS by Lekolar outlet:
Produkter der sælges i outlet (restvare, udstillingsmodeller eller lign.) kan have enkelte visuelle brugsmærker i form af ridser og overfladiske skrammer, men produktet i funktion fejler intet.Produkter i outlet er undtaget normale garanti, returret og reklamationsregler. SIS by Lekolar indestår for at produkterne er funktionsdygtig og brugbarstand ved levering.

Prisen er netto ekskl moms og fragt. Se øvrige salgs- og leveringsbetingelser
Køb i outlet kan KUN ske via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 64 41 04 90 og er først gennemført når kunden har modtaget ordrebekræftelse.

Alle FØR-priser er vejledende salgspriser ekskl. moms.
Alle NU-priser er nettopriser ekskl. moms.

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.