IMO LEARN

iMO-LEARN omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse. I dag lærer vi ikke længere ved at sidde stille, men ved at bevæge os. iMO-LEARN konceptet består af innovative taburetter, der kan bruges med eller uden bevægelsessensorer. iMO-LEARN kan anvendes til både de klassiske skolefag og for at indlemme mere bevægelse i undervisningen. Brug den fx i matematik, til sprogundervisning, til balanceøvelser eller brain breakers. 

Vi har lavet en række videoer med opgaver, hvor iMO-LEARN støtter bevægelse og læring i undervisningen. Kun fantasien sætter grænser, find selv på flere opgaver, der sætter elevernes hjerne og hjerte på arbejde!


Produktblad

Colourguide

IMO LEARN er verdens første interaktive undervisningsmøbel. Vi har lavet en række videoer med opgaver, hvor iMO-LEARN støtter bevægelse og læring i undervisningen. Kun fantasien sætter grænser, find selv på flere opgaver, der sætter elevernes hjerne og hjerte på arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at høre om tilbud og produktnyheder og få adgang til inspirerende artikler udvalgt af vores designer og indretningsarkitekter

Kan vi hjælpe?

Vores interne salgsteam sidder klar til at hjælpe
med alt fra produktinformation, reservedele og
indretningsprojekter.

Kontakt os

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.