LÆRINGSMILJØET I EN MAKERKULTUR

GRATIS LÆRINGSSEMINAR D. 30 AUGUST 2018
BEGRÆNSET PLADSER


Makerkulturen kan også kaldes DIY version 2.0, hvor “Do It Yourself” bliver til DIT “Do It Together”. Makerkulturen eller makerbevægelsen stammer fra USA og så dagens lys i midten af 00’erne, og siges at udspringe af de nye teknologiske muligheder, hvor man f.eks. med den nye 3D-printteknologi kan gå direkte fra idé til prototype på én dag.

Men hvordan får vi skabt et læringmiljø hvor der er plads til en mere mangfoldig og differentieret læringstænkning?


PROGRAM
Når "Do It Yourself” bliver til “Do It Together”


Torsdag d. 30. august

 • 8:30
  Morgenmad og registrering
 • 9:15
  Velkommen
  René Pedersen - Adm. Direktør, SIS by Lekolar
 • 9:30
  Magdi Engelstoft el-Toukhy
  Hvordan skaber man sammenhæng mellem eksisterende læringsplatformer og de nye læringsteknologier og hvordan arbejder man med at integrere 21stCentury Skills i undervisningen?
  CTO & Partner - Hippomini
 • 10:30
  Kaffepause
 • 10:50

  Case: Bakkeskolen Cosmos, Esbjerg

 • 11:30
  Lene Vestervang Olsen
  RULL-programmets (RUm til Leg og Læring) arbejde med at sikre, at de fysiske rammer ikke blot vedligeholdes, moderniseres og udbygges, men at de også ændres til spændende og fremtidssikrede læringsrum.
  Executive Project manager - RULL
 • 12:15
  Frokost

 • 13:15
  Line Rosengaard
  Hvordan sikrer man ejerskab i forandringen?
  Hvordan puster man liv i den innovative kapacitet, der allerede eksisterer i enhver organisation, og dermed styrke evnen til at fortsætte med at udvikle sig internt - men også sikre ejerskab indefra?
  Partner Conceptmaking
 • 14:15

  Pernille Gandrup
  Et læringsmiljø er meget mere end blot stole og borde bygget til dørrækken, midterrækken og vinduesrækken. Med over 90 års erfaring i udvikling og produktion af undervisningsmøbler har vi i samarbejde med vores kunder gjort os nogle erfaring med hvordan de fysiske rammer kan understøtte forskellige læringsstile.

  Markedschef Danmark, SIS by Lekolar
 • 14:45
  Opsamling, Spørgsmål og afslutning
  .

Gratis Læringsseminar

Målgruppe:
Arbejder du med læringsmiljøet, eller søger du inspiration til hvordan du kan ændre det? Vi tilbyder kunder og samarbejdspartnere et gratis læringsseminar hvor
vores 5 oplægsholdere giver inspiration til læringsmiljøet i en makerkultur og indsigt i sammenspillet mellem de nye teknologiske muligheder, de fysiske rammer og en mere mangfoldig og differentieret læringstænkning, samt hvordan man sikrer ejerskab indefra i forandringsprocessen.

Hvad koster det?
Seminaret er gratis (begrænset antal pladser) inkl forplejning. Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende og at der MAX kan tilmeldes 2 fra samme skole/institution. Afbud skal ske skriftligt senest onsdag d. 29 august kl. 12.00 til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Senere end denne dato eller ved udeblivelse, vil du blive faktureret et no-show-fee på kr. 500,- ekskl. moms.

Speakers


Magdi Engelstoft el-Toukhy

CTO & Partner - Hippomini

Line Rosengaard

Partner, Conceptmaking

Lene Vestervang Olsen

Executive Project manager - RULL, Aahus Kommune

Pernille Gandrup

Markedschef, SIS by Lekolar

Lokation


Hovedkontor & showroom

Lollandsvej 16
5500 Middelfart

© 2018 SIS by Lekolar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tlf: +45 64 41 04 90 - Lollandsvej 16 - 5500 Middelfart, Denmark
CVR: 29520941

På www.sis-as.dk bruger vi cookies til at samle statistik og til at forbedre vores informationskampagner. Du accepterer, når du klikker dig videre.